Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2016 9:58:16 - Adri

oplocení V4

Dobrý den,
zajímalo by mě, jak se stavíte k názoru udělat plot na našich hranicích. Slyšel jsem pana Štětinu, který vykřikoval, že plot bude šířit nenávist. No, ať se na mě nezlobí, ale je to buď hlupák, nebo manipulátor. Neochrání nás naopak plot před těmi, co šíří v Evropě nenávist? A jak se stavíte k myšlence oplotit zelenou hranici Visegrádské čtyřky? Myslím, že nikdo nechce plot na hranici se Slovenskem a Polskem a manipulátoři pouze vykřikují, že se zavřeme před světem. Ale oplocení zelené hranice V4, s normálním režimem na přechodech pro auta, to přece ničemu neškodí a v případě potřeby nás to zachrání. Divím se, že oplocení zelené hranice V4 ještě žádný politik nevytáhl jako téma. Myslím, že s tím by se daly i vyhrát volby. Co si o tom myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2016 12:43:57 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,protože nám zatím nehrozí žádné bezprostřední nebezpečí, stavbu plotu nyní nepodporuji. Za mnohem důležitější považuji zabezpečení hranic schengenského prostoru, resp. hranic EU.S pozdravem Tomáš Zdechovský