Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.10.2016 23:02:53 - Damph

Zase nás oblbujete

Itálie i Frontex dělají tu samou věc s vozením migrantu do Itálie, s tím že Frontex podle Vás nemuže jednat jinak a nedělá nic špatného kdežto Italy za tu samou věc naopak kritizujete si rozhodně protiřečíte. A za další proč vytváříte jakousi chiméru že Frontex nemá dost velkou kapacitu - i kdyby ji měl stejně by sem migranty vozil tak jako tak - tak co si to zase vymýšlíte?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.10.2016 10:13:17 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Vážený pane Černochu,  činnost Frontexu je pouze podpůrná a primárně záleží na tom, jak se zachová samotný stát. Itálii jsem kritizoval a kritizuji za její neúčinnou návratovou politiku, přestože bylo možné udělat více. Příkladem, že to jde, je Španělsko, které mělo kdysi podobný problém s přílivem nelegálních migrantů, ale vyřešilo ho účinným navracením a dohodami se zeměmi, z nichž pocházelo nejvíce migrantů. Itálie to bohužel zatím nezvládla. S pozdravemTomáš Zdechovský