Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2016 8:02:36 - Kremator

Kdo po Vás jde?

Vážený pane prezidente,

v mnoha médiích jste po dlouhá léta prezentován v nejhorším možném světle. Nebudeme si nic nalhávat, dáváte jim k tomuto nemálo důvodů, nikoliv však k tomu, aby si na Vašem každičkém, byť bezvýznamném excesu, řádně pochutnala (proto se Vám nedivím, když tyto presstituty nemáte v lásce, já bych je nechal psát krumpáčem v kamenolomu).
Poslední dobou však tyto útoky na Vaší osobu značně eskalují, dokonce Vám jsou předsouvány osoby typu strýčínka Herman(n)a (Göringa), na jehož jméno si nevzpomenu, neboť byl do nedávna světu neznámý, jemuž jste si dovolil neudělit metál, nebo žadatelé o profesorský titul, jímž jste jej neudělil, přestože, pokud se nepletu, což neumím, ani jedno není z Vašich povinností.
Není to tím, že Vaše generálská povaha, Váš pocit nadřazenosti, Vaše ego, brání tomu, aby Vám bylo taháno za nitky, že si prostě děláte jen to, co sám chcete, což se někomu velice vlivnému, a já myslím, že bude ze zahraničí, možná z EUSSR/USA, tuze nelíbí?
Kdo to je?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.