Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2016 20:01:38 - Evropa v čudu

Lidovci se zabývají kravinami

Vaše neúčast na páteční ceremonii ve Vladislavském sále a hrátky kolem Bradyho, který se nechal zatáhnout do nechutné hry a dnes je ověšen metály víc, než Brežněv s Kim-Ir-Senem dohromady, svědčí o tom, že žijete v zajetí představy, že si lid nepřeje nic jiného, než demisi Zemana. V situaci, kdy běžné lidi opravdu trápí věci, jako je stále větší byrokratická zátěž, omezování svobod, rizika spojená s ilegální imigrací, tlak na soukromé podnikatele (státní, korporátní i bruselský), ovládání společnosti korporacemi a oligarchy, kteří už dokonce sedí přímo ve vládě, řešíte ve vládě, proč jsou prý čeští muži přehnaně agresívní a násilní a chcete kvůli tomu prosazovat další neomarxistické úpravy ve školních osnovách. Nemyslíte si, že se od vás kvůli podstatným věcem obrátí i vaši tradiční voliči, kteří jsou před volbami masírováni v kostelech, aby vás volili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2016 21:37:33 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,přečtěte si má vyjádření na sociálních sítích či jinde a zjistíte, že řeším převážně úplně jiné věci, než události z 28. října. Mezi témata, kterými se zabývám dlouhodobě, patří mj. i ilegální migrace. Jinak své výtky směřujte na příslušné členy vlády, kteří mají danou věc na starost. Věci, o nichž píšete (údajná agresivita mužů či "neomarxistické" osnovy), já opravdu neřeším a v životě by mě něco takového ani nenapadlo. Totéž platí i o všech ministrech za KDU-ČSL. 
S pozdravem
Tomáš Zdechovský