Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2016 21:29:12 - Damph

EU pomocí Frontexu přispívá k islamizaci Evropy

Proč se zdržovat tvrzení toho co jsem napsal v nadpisu? Snad kvůli té slavné politické korektnosti která nechce uvádět věci tak jak jsou? Dováži sem muslimy? Dováží. Zustane jich tady spousta z těch co jsou v těchto dnech dováženi? Zůstane, ti se jen tak nevrátí. Než EU nebo Itálie vyjadnají nějaké dohody o vracení, uplyne nějakého pulroku, roku, kdoví jestli vůbec. Řada z nich se mezitím schová do muslimských no-go zón odkud už je nedostanete. Takže proč se bojíte pravdy? Bojíte že kritiky Bruselu?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2016 10:04:23 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Dobrý den, pane Černochu, 
pro Vaši informaci, "dováží" se i nemuslimové. Volají-li lidé na moři pomoc, je povinnost jim pomoci bez ohledu na jejich víru. Hovořit o cíleném dovážení muslimů je proto nesmysl. Pokud se Vás osobně migrační krize jakkoliv dotkla a přinesla Vám újmu, napište svůj podnět nejlépe italské (i řecké) vládě, případně Evropské komisi. Asi tolik k tomu, co jste napsal. S pozdravemTomáš Zdechovský