Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2016 22:02:29 - Evropa v čudu

Lidovci se zabývají kravinami 2.

Nesouhlasím s vaší tezí, že KDU-ČSL se neomarxismem nezabývá nebo že s ním nepřichází do styku. Za poslední vlády došlo k rozvoji neomarxistických praktik ve školství, v kultuře, ve veřejném životě. V rámci takzvaných průřezových témat, která schvaluje Evropská unie do našeho školství povinně proniklo mnoho aspektů takzvané politické korektnosti. Učitelé jsou nuceni učit už od raného věku o lásce k Evropě, multikulturní společnosti, menšinách, genderech a podobných tématech. Svazky homosexuálů jsou dnes stavěny na roveň svátosti manželské, vše je vtloukáno od malička našim dětem. Tato vláda dělá neomarxistické šílenosti postupnými kroky. Podporuje neomarxistické neziskovky, které mnohdy dělají špinavou práci za vládní činitele. Neomarxisté začínají ovládat humanitní univerzity, centra kultury i média a s jejich pomocí triumfálně napochodovali do všech institucí. Ale vy lidovci nic, vy muzikanti! Snad si snad myslíte, že dnes už neplatí heslo " Kdo zlu neodporuje, sám se proviňuje"?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2016 14:16:35 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,myslím si, že  bude asi nejlepší, když se obrátíte na příslušné ministry či poslance a senátory PČR  za KDU-ČSL a detailně jim problémy popíšete. Těžko lze tyto problémy řešit zde na této diskusi. S pozdravemTomáš Zdechovský