Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2016 21:40:29 - Damph

EU pomocí Frontexu přispívá k islamizaci Evropy

Žvanit o ničem to Vám jde, já tohle moc dobře vím, že Frontex není nějaká stráž každého metru hranice Schengenu. Již vícekrat jsem psal že vím že je to vedlejší síla. Ovšem jestliže někdo vozí mimo jiné i muslimy do Evropy, řada z nich zde zůstane, místo aby je vraceli což se již třeba mohlo dít kdyby politici v Bruselu loni chtěli vyjednat dohody o vracení se státy, tak tím pomáhá islamizaci Evropy. Pokud toto nedokážete pochopit tak s vysokou mírou pravděpodobnosti nemáte co dělat v politice. A pokud to chápete, tak s tím prosím přestaňte, protože jste v tomto případě strašpytel bojící se kritizovat EU. A ani se to nehodí takto oblbovat lidi. Rozumíme si?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2016 13:04:07 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Vážený pane Černochu,už xkrát jsem se Vám snažil vysvětlit, že jednání se třetími zeměmi jsou běh na dlouhou trať. Někde už se to podařilo (např. Turecko) a teď je třeba soustředit se na africké státy. Ani národní státy, ani EU nebyly připraveny na takový nápor běženců, což byla samozřejmě chyba. Nyní se musí řešit důsledky a jednoduché to nebude.
Opravdu se nebojím kritiky EU. V první řadě byste si nejdříve měl projít  mé články a má vyjádření na sociálních sítích. Najdete v nich mj. i kritiku činnosti EU tam, kde je třeba. Chcete-li diskutovat, zjistěte si mé skutečné postoje, jinak diskuse nemá smysl.  A pokud si myslíte, že žvaním o ničem, bude asi lepší, když se budete ptát někoho jiného. 
S pozdravemTomáš Zdechovský