Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2016 13:33:27 - mamum4

Ruská propaganda

Myslíte, že je u nás ruská propaganda ( pokud ano jak se projevuje) a je nutno proti ni bojovat nebo je u nás propaganda EU, která se nám snaží vnutit ty "správné" názory?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2016 10:42:37 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Dobrý den,ano, určitě existují servery, které skrytě šíří ruskou propagandu, aniž si to mnozí lidé uvědomují. Jedná se o weby, které většinou nemají jasnou vlastnickou strukturu (např. aeronet, sputniknews, lajkit.cz) či různé konspirační weby (ac24, Svět kolem nás, nwoo atd.). Tato propaganda se projevuje především takovým způsobem, že se snaží podkopat důvěru lidí v demokratické zřízení. Nevím, co máte na mysli propagandou EU. V rámci EU neexistují jediné "správné" názory. Vždy se předpokládá existence různých postojů u vlád členských zemí či u frakcí v EP. Jinak  ke všem zdrojům informací je samozřejmě třeba přistupovat kriticky a obezřetně, což ale jistě víte. :-)

S pozdravem

Tomáš Zdechovský