Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2016 10:21:13 - Karolína B.

Proč se demokraté bojí přímé demokracie ? Zkorumpovat pár zastupitelů vlády je snažší než celý národ...

Dobrý den, mám dotaz, nepřijde mi, že žiji v demokracii, ale v hrozné totalitě. Máme více zákazů, příkazů, nařízení než za doby komunistů - to nemůžete popřít ! Když chce lid referendum o vystoupení z EU a NATO, chceme uzavřít své hranice - což je pro lid to nejdůležitější, tak nám to nechcete umožnit, jednou slyšíme, že referendum je drahé, podruhé, že lidi tomu nerozumí.... A já se ptám, koho vlastně tedy zastupujete? Pro koho děláte? Říkáte, že pro lidi a dobro českého národa, tak proč národu házíte klacky pod nohy, proč nám neumožníte se rozhodnout? Takže je to vlastně totalita - diktát vlády, která je složena z korupčníků, kteří se bojí o koryta, neboť jim přitékají peníze za to, aby drželi lidem náhubky... Každá vláda si udělá koalici, která upustí ze svých slibů, tak pak koho máme volit ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2016 11:12:50 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, paní Karolíno,pokud byste opravdu žila v totalitě, neměla byste možnost veřejně projevit svůj názor a nemohla byste ani veřejně položit svůj dotaz zde. :-) Jinak otázka referend opravdu není mojí věcí, protože legislativa upravující konání lidových hlasování je v kompetencích národních států. S pozdravemTomáš Zdechovský