Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2016 11:45:44 - Valentin Dobrotivý

Chodím často do venkovské hospody ........ tak ještě jednou

Děkuji za Vaši odpověď. Bohužel to, že ČT v době plynové krize vymazala severní větev plynovodu z Ruska přes Bělorusko a Polsko je fakt, který jsem viděl na vlastní oči. Tenkrát jsem do ČT psal dopis, na který mi dodnes nikdo neodpověděl. Pravdou je, že po ohlasech v internetových diskuzích ČT kápla po týdnu božskou a musela jít s pravdou ven. Důvěru lidí v demokratické zřízení nejvíce podkopávají naše vlastní média. Proč se např. musím o agresi SA do Jemenu, resp. o zvěrstvech saúdských vojsk, odstřelování nemocnic, pohřebních či svatebních průvodů dozvídat z "proruských" zdrojů? Proč např. biskupové ze Sýrie na webu Rádia Vatikán přinášeli po celou dobu konfliktu v Sýrii odlišné informace, než nám předkládala česká oficiální média? Proč se u nás zatajují nepohodlné informace? A vy si vážně myslíte, že běžní občané nejsou špiclováni? Zeptejte se některého z poskytovatelů internetového připojení, co už dnes se musí dělat. A to nás čekají ještě horší věci!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2016 14:37:22 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,naznačoval jsem i v předchozí odpovědi, že je třeba kriticky přistupovat k informacím ve všech médiích, včetně těch seriózních, protože i ony mohou informovat nepřesně, resp. nezmiňují vše, co je třeba. S tím je třeba vždy počítat. Opravdu si nemyslím, že by byl někdo pronásledovaný za to, co sleduje na internetu. Není ani žádný pádný důvod k tomu, aby byly sledovány miliony lidí najednou. S pozdravemTomáš Zdechovský