Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2017 14:58:17 - igri

Denis

Je vůbec ještě naděje, že by se dítě vrátilo do péče biologické matky? Zabývá se utajenou adopcí nějak třeba evropský soud pro lidská práva nebo nějaká instituce na ochranu dětí? A jak to, že občanství získal jen jeden ze sourozenců? Vím, otázek je dost, ale je to fakt terno - v negativním slova smyslu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2017 21:59:07 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,děkuji za Vaše dotazy, pokusím se je všechny zodpovědět. Šance na navrácení je nyní malá, ale stále je. Evropský soud pro lidská práva sice neřeší nedávné udělení občanstí, ale bude se zabývat celým případem obou bratrů Michalákových. Záležitost se ale může protáhnout i na několik let. Pokud jde o Vaši další otázku, občanství získal jen jeden ze sourozenců proto, že druhému ještě není 12 let. 
Doufám, že se mi podařilo odpovědět na to, vše, co jste potřeboval vědět. Máte pravdu, je to opravdu terno v negativním slova smyslu. Tajným udělením norského občanství Denisovi Michalákovi Norsko jen ukázalo svoji nedemokratičnost. 
Přeji Vám  hezký večerTomáš Zdechovský