Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2017 0:31:24 - Vincent Pribula

Evropští poslanci za Českou republiku

Vaše chytrá kritika, je kritika systému který Vás královsky platí a poskytuje stejně královské výhody.Jako všichni poslanci v EU nemáte odvahu tento spolek rázně opustit a pracovat doma pro zájmy voličů a vlastních lidí.Ta opatrnost je již za hranicí, stejně jako ztráta morálního rozhodování.Nekonkrétnost a pozérství v médiích je věc které se můžete vzdát.Vzdáte se službě cizí moci ve prospěch vlastních lidí?
Položíte svou kariéru na oltář morálky a najdete odvahu opustit spolek parazitů?Dokážete čelit mocenské posedlosti, která je alfou a omegou všech politiků ve funkcích?Odpustíte si debilizační nástroje a teze pro masy?Nevěřím na změnu chování, odpověď ve smyslu politické koreknosti není na místě pane poslanče?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.08.2017 9:15:11 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Vážený pane Pribulo,věřte tomu, že na své funkci jsem nikdy nelpěl. Pokud bych zjistil, že má práce europoslance nemá smysl, okamžitě se vrátím k podnikání, kterému jsem se věnoval deset let. Pokud byste pozorně četl všechny mé příspěvky, kritiku EU tam naleznete také. Stejně jako mnoho dalších nepochybuju, že EU je třeba v mnohém změnit.S pozdravemTomáš Zdechovský