Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.02.2018 10:56:03 - tříska

Tunelář Okamura

A je to tu zase. Podivné financování strany, kterou vede Okamura. Vám to nevadí? Kdo o financích ve straně rozhoduje? Víte, na mě to už delší dobu působí tak, že Okamurovi jde v prvé řadě o peníze a popularitu. Když vytuneloval svou původní stranu, obklopil se lidmi, kteří se raději k ničemu nevyjadřují, a podle mě ve svých praktikách pokračuje dál. Neříkám, že mezi poslanci není pár lidí, co se dobře orientují v oblasti bezpečnosti (třeba vy), ale zbytek? Odpovídá zde menšina a když slyšíte mluvit Roznera přemýšlíte, zda ten člověk umí počítat do pěti. Nebo Kohoutek, který jako lichvář chce bojovat s lichvou. Vždyť to je jak když zloděj křičí chyťte zloděje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2018 15:06:09 - Ing. Radovan Vích
 Dobrý den a děkuji za dotaz.
Víte, já mám takový dojem, že antikampaň vedená některými médii typu ČT, ČR, MAFRA, IDNES, DVTV, HN, LN a mohl bych pokračovat, dosahuje vrcholu. Jistě jste postřehl, že již hovoří čím dále méně o prvicových extrémistech, xenofobech a možná fašistech, protože zjistili, že to tak prostě není. Pokud by tomu přeci bylo, tak nás již dávno zakáží!? Tyto útoky mi vadí. Vadí mi proto, že já osbně jsem do celé kampaně dal celkově od začátku několik sta tisíc ze svého a také jsem sehnal v našem kraji sponzory, kteří se na našem volebním úspěchu podíleli. Všechno slušní lidé, živnostníci, drobní podnikatelé ale hlavně vlastenci. Tomio a Radim Fiala si vzali úvěr ve výši 18 ti milionů korun, přičemž za vše ručili svým vlastním majetkem, který je podle mých informací stále zastaven a tudíž oni nemohou třeba řešit nějaké své vlastní bydlení. Všechny účty SPD jsou transparentní a každý si může pohyby zkontrolovat. Co SPD vydělalo na volbách volebním úspěchem 10,64% a 22 poslanci je vypláceno postupně a zpětně. K financování se poměrně obsáhle vyjádřil jak Tomio Okamura, tak 1. místopředseda Ing. Radim Fiala, ale uvedu to zde také.

Prý tajíme, jaké firmě SPD zaplatila v rámci volební kampaně 2 904 000 Kč a 4 477 000 Kč. A zaplacení novináři hned začali schválně spekulovat, jestli náhodou Okamura netuneluje stranu, Nic samozřejmě netajíme, jak se sami můžete přesvědčit na našem TRANSPARENTNÍM volebním účtu zde:https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2701212152


Obě tyto platby šly mediální agentuře PLAY NET a.s., která pro hnutí zajišťovala analýzy voličského elektorátu, analýzu volební kampaně, mediaplány, strategické plánování kampaně a analýzy reakcí na změny vnímání voličů. S touto agenturou nemám osobně nic společného. Jsou to služby, které si zajišťuje každá velká politická strana, a výsledky voleb ukázaly, že naše kampaň proběhla výborně. Navíc, naše kampaň stála o mnoho desítek milionů méně, než investovaly jiné politické strany s mnohem horším volebním výsledkem. Například Gazdíkovo a Farského hnutí STAN investovalo do kampaně přes 50 milionů korun a jejich volební výsledek byl pouze 5%. Takže naše náklady na kampaň nejsou v žádném případě přemrštěné.

Další pomluvu, kterou začali šířit další mediální podvodníci je, že prý „Okamurovci vybrali z účtu všechny peníze, a zbyla nula“. Je to lež jako věž, sami se přímo přesvědčte. Náš tajemník po skončení voleb do Sněmovny převedl zbylé peníze z kampaně, konkrétně 630 444 Kč, z TRANSPARENTNÍHO volebního účtu (viz. odkaz výše) na náš běžný TRANSPARENTNÍ účet, kde máme 37 milionů korun, podívejte se zde: https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572
Pak ovšem tajemník zjistil, že peníze převedl dříve, než povoluje zákon, takže peníze opět převedl zpět na volební účet. Jelikož jsou oba účty TRANSPARENTNÍ, tak se na všechny transakce můžete kdykoliv ihned celoročně podívat a máte důkaz, že máme pravdu a vše je v pořádku. Žádné peníze nikam nezmizely. Novináři Seznam zpráv všechno ví a schválně lžou a špiní nás. Horší na tom všem je, že novináři obelhávají své čtenáře. Nemá smysl sledovat takové podvodníky. FAKE NEWS jak správně říká americký prezident Donald Trump.

A o co tady vlastně jde? Hospodaření hnutí SPD je zcela transparentní, máme TRANPARENTNÍ účty a naše účty můžete kdykoliv celoročně online sledovat. Po úspěchu prezidenta Zemana ale začala další tvrdá špinavá mediální kampaň proti SPD, jelikož na prezidenta nyní nemůžou. Odpor tzv. „pražské kavárny“ a podobných sluníčkářů bude nabývat na síle. Ale my v SPD to nevzdáme a budeme za náš vlastenecký program ze všech sil bojovat. 

K ostatním Vašim připomínkám se nechci vyjadřovat.

Hezký den