Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2018 18:43:52 - Campanulla

Ozbrojený útok na Ceutu

Dobrý den. Již podruhé zaútočili ozbrojení a zjevně cvičení migranti na vnější evropskou hranici na Ceutě a hraniční ostraha je nechala projít. Jak je to možné?! Ozbrojené napadení a násilné překročení hranice je ozbrojené napadení a i improvizovaná zbraň je zbraň. Jak je možné, že na vnější hranici EU není armáda? K čemu tedy armády jsou, když ne k obraně území, k čemu je policie, když ani ona před vysmátými útočníky zemi nebrání? Pokud m být Evropa dána bez odporu v plen komukoli, kdo ilegálně překročí její hranice (a ještě vstřícně odstraní překážky, aby se snad útočník nepoškrábal) , tak snad není potřeba do armády i policie cpát miliardy. Když nemají být k obraně území a zajištění bezpečnosti obyvatel, tak k čemu jsou? K potlačování původního obyvatelstva jak to právě Španělsko předvedlo? K ochraně migračního byznysu? To už opravdu můžeme pozvat celý svět, aby si Evropu podle chuti rozebral a prostředky na tzv obranu využít na něco jiného. Co na to jako europoslanec říkáte ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2018 11:54:33 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, existence pašeráckého byznysu s migrací je problém, na který upozorňuji neustále. Španělé naštěstí nakonec dokázali na tuto věc zareagovat a to tím způsobem, že ilegální migranty vyhostili zpět do Maroka: https://www.thelocal.es/20180824/migrants-who-stormed-morocco-spain-border-sent-backS pozdravemTomáš Zdechovský