Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2018 6:55:02 - Damph

Srbsko je nebezpečná země?

"Nový maďarský azylový zákon označuje Srbsko za takzvaný třetí bezpečný stát. Kdo z něj přijde, musí být jeho žádost o azyl automaticky odmítnuta. Organizace hájící lidská práva, Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva a orgány Evropské unie tyto právní předpisy kritizují, protože jsou v rozporu s mezinárodním humanitárním právem." Zdroj: https://globe24.cz/svet/60840-madari-prestali-zadrzenym-migrantum-davat-jidlo-aktiviste-si-stezovali-ve-strasburku. Proč to OSN a EU vadí? Proč chce EK žalovat Madarsko? Proč by měl dostat azyl někdo kdo přijde z bezpečné země - Srbska? A nejen Srbsko když tito migranti museli projít přes Bulharsko, Řecko nebo Makedonii, které jsou také bezpečné? Přijde Vám to normální?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2018 12:37:20 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,na to můžu říct jediné: Myslím, že Srbsko je bezpečná země, proto si nikdo nemůže vybírat, kam chce.S pozdravemTomáš Zdechovský