Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2018 15:38:10 - Jan Viktor

Proč nezůstanete hejtmankou?

Dobrý den, proč nezůstanete hejtmankou, obzvlášť když máte takovou podporu od kolegů a nerezignujete třeba jako vaše kolegyně Jrmanová na mandát poslankyně? Také nechápu, proč někdo kandiduje na více pozic, i když dopředu vlasatně ví, že víc funkcí dělat nechce? Teda pokud už před volbami nemlží, což je u politiků dost častý jev. J-V

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2018 9:43:42 - Mgr. Jana Mračková Vildumetzová
 Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz, začnu od konce: na kandidátní listině hnutí ANO do parlamentních voleb v roce 2017 jsem záměrně byla na nevolitelném místě, chtěla jsem podpořit náš volební výsledek. Vůbec jsem nečekala, že získám 7 000 hlasů voličů, historicky nejvíce mezi kandidáty v našem regionu. Nedokážu si představit, že bych jim všem řekla, že jsem s tím nepočítala a nestanu se poslankyní, byť mi tolik lidí dalo svou důvěru. Velmi si vážím každého hlasu, který jsem dostala jako poslankyně a předtím i jako hejtmanka. Proto jsem se rozhodla zkusit po omezenou dobu souběžně vykonávat obě funkce. Je to ale velmi náročné a na úkor mého volného času, zdraví a rodiny. Avizovaný odchod z pozice hejtmanky ale přece neznamená, že nadále nebudu ve vedení Karlovarského kraje. Určitě chci mít přehled o tom, jak kraj hospodaří, jak se daří občanům a jaké má plány. A potřebuji mít možnost i v budoucnu dohlédnout na to, aby se započaté akce a řešení problémů dotáhlo do konce.