salmonela u masa
Nevzniká i špatným skaldováním masa? Co když problém vzniká až při přepravě? A jestli je pravda, že jsou tuny masa ještě někde u lidí v mrazáku. Neznačí to, že ministerstvo naprosto selhalo? Že ten problém tu byl už dávno? A druhá stránka věci. Jsou podnikatelé, kteří levné á měně kvalitní maso z dovozu vyloženě poptávají a preferují. Proč myslíte? A nebylo by lepší, kdybychom to maso vůbec nedováželi?
Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.
Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)
Odpověď
13.03.2019 8:40:11 - Ing. Josef Kott
Jsem přesvědčen o tom, že ministerstvo a příslušné kontrolní orgány neselhaly, naopak odvedly velice kvalitní práci, o čemž svědčí významné množství zadrženého masa. Navíc kvalitativní limity potravin v ČR jsem velmi přísné. Co se týká dovozu masa, bohužel ČR není v tomto soběstačná.