Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2021 19:04:27 - otajar

Vitaminy a leky na kovid, cilena opatreni

Dobry den pane poslance, pan prof.Beran zduraznil vyznam zacileni opatreni na rizikovou skupinu, tak jak o tom mluvi opakovane vas pan predseda Okamura. Proc se dosud nezajistily pro rizikove obcany vitamin D a C, zinek, isoprinosine a respiratory min.FFP2 lepe FFP3, na naklady statu? Spolehani se na vakciny neni dobre v situaci, kdy je potreba reagovat rychle a zvysit odolnost obyvatel cilene. Bylo by to i mnohem levnejsi. Dale proc se po vzoru Slovenska nepovolil ke klinickemu pouziti ivermectin, levne a lety proverene antiparazitikum s mimoradnymi ucinky proti viru, dle zkusenosti z USA, Izraele, Mexika a mnoha dalsich zemi? Cokoliv co zabrani umrtim nebo tezkemu prubehu ci z nej rychle vyleci je prospesne. Jaky je stav dodavek americkeho leku Regeneron? Dekuji predem za Vasi odpoved. Jaros

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2021 20:54:05 - Ing. Radovan Vích
Dobrý večer pane Jaroš  a děkuji za dotaz.
Ano, máte pravdu. Ochrana rizikových skupin, to je to, co tvrdí SPD dlouhodobě. Vitamíny, respirátory dezinfekce a roušky musí ale zajistit Vláda ČR. Proto je Váš dotaz oprávněný, ale měl by spíše směřovat na vládu a zejména na ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) anebo na ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO). Co se týká léků, které uvádíte, souhlasím s Vámi, že léková politika vlády je velkým otazníkem pro značnou část veřejnosti. Vše vyvolává dojem, že nouzový stav je pouze proto, aby se mohly nakupovat vakcinační prostředky, testy a léky bez výběrového řízení. Není to transparentní a zřejmě to vládě vyhovuje, viz aktuální kauza ohledně nákupu neinvazivních testů pro žáky do škol.
Hezký večer