JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2021 17:41:55 - foxi

Budete kandidovat do sněmovny?

A kdyby byla ta možnost, chtěla byste být nadále ministryně financí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.10.2021 10:57:26 - JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.
Dobrý den,

celý svůj profesní život jsem zasvětila službě státu. A po šesti letech ve vysokých funkcích náměstkyně, ministryně a vicepremiérky jasně cítím, že nastal čas říct si o vaši důvěru ve volbách. Proto budu usilovat o hlasy voličů jako jeden z volebních lídrů Hnutí ANO. Kde jinde než na své rodné jižní Moravě. Vnímám to jako další příležitost sloužit vám lidem, zlepšovat vaše životy. Nízké daně, stabilní prostředí bez bláznivých nápadů opozice, rostoucí životní úroveň, spravedlivě valorizované důchody a stát, na který se mohou občané spolehnout. To je budoucnost Česka, jak ji vidím já.

Práce ministryně financí pro mě byla před 4 lety obrovská výzva, zodpovědnost a hlavně závazek vůči občanům České republiky. Kupředu mě hnala touha měnit věci ve prospěch lidí v naší zemi. Na Ministerstvu financí se nám podařilo prosadit mnoho věcí, které mají bezesporu pozitivní vliv na životy občanů. A pokud bych znovu dostala důvěru a příležitost, ráda budu v této práci pokračovat.

Zdraví
Alena Schillerová