Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2022 14:00:50 - Josh

Dohody

Podle koaličních zástupců jste podrazáci, kteří nedodržují to, na čem jste se dohodli - konkrétně toho, jak budete postupovat při hlasování ve Sněmovně. Můžete říci něco na vaši obranu nebo je to pravda? Protože na jednu stranu v médiích vystupujete jako konstruktivní opozice a pak se dozvídáme toto

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2022 12:42:13 - Ing. Patrik Nacher
Pěkný den,

děkuji Vám za dotaz. Nevím, podle jakých koaličních zástupců jsme podrazáci, nevím, co tím myslíte. Pravděpodobně byste se musel rozepsat o něčem konkrétním. My se naopak v Poslanecké sněmovně chováme velmi konstruktivně. Pokud jde o pandemický zákon, tak jsme vždy vystupovali konstruktivně. Klidně bychom v počtu 72 poslanců mohli obstruovat dlouho. U státního rozpočtu jsme kladli konkrétní dotazy. Při pohledu na současnou situaci, mám pocit, že se chováme vlídně. Nekritizujeme vládu za každou cenu. Pravděpodobně Vás někdo mystifikoval. Nemůžete věřit všemu, co si přečtete v mediích.

Patrik Nacher