Ing. Aleš Juchelka

  • ANO 2011
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.04.2022 10:45:01 - Vanessa

nedostatek reality

Dobrý den, samozřejmě jako většina obyvatel jsem zděšena z toho co se děje na Ukrajině. Ale pokud pan Kupka prohlásí, že Putin je šílenec, nahání mi to hrůzu ještě větší. Pokud máme vrcholné politiky, kteří přemýšlí takto zkratkovitě, neznají souvislosti proč k válce došlo a veškeré důsledky jaké to má, nedokáží domýšlet veškeré ekonomické dopady, provázanost i s našimi sankcemi atd... Je toho mnoho, kdo má přehled ten ví. Ale já se obávám, že naši politici uvažují jen přání otce myšlenky. Možná i evropští. Pokud nebudeme přemýšlet realisticky, i když se nám tato realita nemusí líbit, nemůžeme ji kompetentně řešit. Bojím se nekompetence a ideologičnosti vrcholných politiků. Říkají nám společně s médii záměrně zkratkovité polopravdy, či jim opravdu věří. Nevím co je horší. Např. paní Pekarová je toho vzorem. Pana Robejška už vůbec nepustí do televize. Bojí se realistických jiných názorů? Vadí mi moc překrucování výroku, které ani nebyly řečeny např. Babiš nechce pomoc ukrajincům.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Pubfinder, Vanessa

Odpověď

09.11.2023 11:31:48 - Ing. Aleš Juchelka
 Vážená paní Vanesso,
děkuji za Váš ohlas. Souhlasím s Vámi, že přístup do médií je ostrakizován a hlavní proud znemožňuje kvalitní dialog. Sám jsem z toho smutný. 
V úctěAleš Juchelka