Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2022 15:55:59 - Corny

O co Rusku jde?

Co říkáte na to, že Rusko na Ukrajině prioritně útočí na důležitou infrastrukturu, ale co je ještě horší, na civilisty a děti? To už je na tom tak špatně? Co tím podle vás sleduje? Evidentně mír nikoliv.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2022 16:40:24 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den,
Rusko neprovádí plošné bombardování známé z dob II. SV, kterým byla bombardovaná území přeměněna v ruiny a byly zabíjeny nevinné oběti. Rusko provádí raketové útoky na infrastrukturu Ukrajiny podobně jak by to dnes prováděly jakékoliv moderní armády v podobných operacích. Při tom může dojít i situaci, ke které by docházet nemělo, a sice že z nějakého důvodu střela nedopadne s úplnou přesností. Tím Rusko nikterak neobhajuji, pouze konstatuji. Záleží na cílech kterých chce Rusko na Ukrajině dosáhnout. V současné době podle veřejných informací vše nasvědčuje skutečnosti, že jim jde o to, aby občané Ukrajiny v kontextu blížících se zimních mrazů, v důsledku masivních výpadků v dodávkách energií a vody, vyvolaly tlak na současnou vládu, aby činila kroky k ukončení konfliktu, zahájila mírová jednání a návratila zemi k normálnímu fungování a obnově infrastruktury.