Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2023 14:54:22 - Simon Král

Trikolora

Dobrý den, jelikož váš předseda není tak komunikativní jako Vy, zeptám se Vás. Co si slibujete od spolupráce s Trkolorou? Proč na ni SPD přistoupila? Nevadí vám, že její předsedkyně je bývalou členkou ODS?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2023 10:47:30 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den a děkuji za dotaz.
Od spolupráce s Trikolorou si hnutí SPD slibuje sjednocování politických subjektů s podobným programem, tedy vlastenectví, euroskepticismus atp. Cílem je vytvořit synergický efekt v takové míře, aby nedošlo k situaci jako před dvěma lety, když více než jeden milion hlasů voličů ve sněmovních volbách propadl, protože voliči dali hlasy subjektům, které skončily pod pěti procenty a kde bylo dopředu jasné, že se do Sněmovny nedostanou. Paradoxně tyto hlasy připadly zejména vítězům voleb. To se již nesmí opakovat a proto vyzýváme i další politické subjekty s vlasteneckým programem, aby tak učinily.
Chtěl bych také upozornit na skutečnost, že předseda hnutí SPD Tomio Okamura má denně ve své emailové schránce více než sto emailů, a není v jeho silách odpovídat, protože jeho denní kalendář je každý den plánován téměř na minuty. Svá stanoviska ke smlouvě se stranou Trikolora, včetně obsahu smlouvy o spolupráci, jsme také vyjádřili na tiskové konferenci přenášené ČT v přímém přenosu dne 14.11.2023 ve 1410 hodin.  
S pozdravem
Radovan Vích