Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2024 13:28:18 - Petra Zánová

Kolik lidí myslíte, že zajímá korespondenční volba?

Dobrý den, nemáte dojem, že většinu z nás trápí mnohem vážnější věci, že je nás řada, co má existenční problémy a vy se ve sněmovně zaseknete na korespondenční volbě? Stejně ji koalice protlačí a třeba mě je to jedno. Zajímá mě, jak chcete řešit drahotu a nedostatek snad všeho – bydlení, doktorů, léků, školských a sociálních zařízení, to, jak tu žijeme, že jsou tu nízké mzdy, vysoká inflace atd. Přijde vám, že je těch problémů málo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2024 13:20:48 - Ing. Patrik Nacher
Pěkný den,

děkuji Vám za dotaz. Tuto stížnost musíte směřovat na koalici. Koalice definuje program. Mají většinu a diktují nám o čem se budeme bavit. Taky nechápu, že v době, kdy máme tak vysoké ceny energií, reálné mzdy klesají, jako jediná země jsme se zatím nedostali na předcovidovou úroveň, tak v Poslanecké sněmovně se zabýváme korespondenční volbou. Vláda si tím asi chce pomoct k dalším hlasům. Sami máme připravené návrhy na program jako je nedostatek léků a podobně. Narážíme na nepochopení ze strany koalice.

Patrik Nacher