Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2024 12:52:24 - soumrak

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definovat, co to dezinformace je.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

PrvniPokus, poky1, jeřábnice, velinak, mamasa, Antouš, Rebel Dandy, tomsik1, marssa, Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D., Ergates, martinstanislav, marynka, Kačerovský, vanpetr, korouhvička, Žabiař, paral, Xenia, BobFish, slušná občanka, Fantišek, Julie., Venda3, Acanthostega, Zilog, Pseudo, mirkli, nemokar, Pete22, kenyrts, muž v letech, Marie47, m.s., Evka007, Kodl74, Nelinka Zelinka, Voltra, Kritická, dolek, falcon16, akdara, Mgr. Bc. Jiří Vodička, ferdík, Zpat, Bronto, HledacPravdy, Pokuston, Rudl, pion, hrad

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.