Mgr. Aleš Dufek

  • KDU-ČSL
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2024 17:34:02 - Sejmon

Uznáváte, že nedostatečně řešíte problémy, které trápí většinu z nás?

Pane Dufku, teď jsem si přečetl tento váš komentář nebo jak to nazvat - https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Dufek-KDU-CSL-Volici-maji-tendenci-se-vymezovat-proti-vladnouci-garniture-756812. Uvádíte v něm, že úspěšná strana bude ta, která dokáže vyřešit reálné problémy lidí - např. existenční krizi. Vzhledem k tomu, že teď vyhrálo ANO a celkově posílili opoziční strany, je vám jasné, že vy tyto problémy neřešíte ke spokojenosti lidí? Paradoxně v závěru dodáváte, že jdete řešit korespondenční volbu. Ta se už řeší snad rok, jako kdyby to bylo pro většinu z nás nějak důležité. Kdy budete stejně intenzivně řešit opravdové problémy lidí? Třeba právě ty existenční?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Mgr. Bc. Jiří Vodička, eva41, tomsik1, Nelinka Zelinka, paul axe-hawk, Žabiař, hlja, tonička, Průměrňák, Vida, Venda3, kukluxklan, Jirka 59, Kritická, Kunamila, vanpetr, Roman Fiala

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.