JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.07.2024 14:13:30 - R.Viglas

Vám vyjádření Foltýna přijde v pořádku?

Fakt máme po tom, co řekl věřit, že bude objektivní, a že jemu a potažmo i celé této vládě nejde jen o to, umlčet kritické názory? On doslova řekl, že: "Já žádnou cenzuru dělat nebudu. A pokud někdo tvrdí, že ano, tak říkám: Prosazuje ruský narativ, jedná proti vlastnímu státu a je kolaborantem současného kremelského režimu proti zájmům České republiky." Ptám se, kde je svoboda slova, když nemůžu říci, co si opravdu myslím, aniž bych byl urážen a označen za nějakého zrádce nebo kolaboranta? Vím, že nejste člen vlády, ale zajímá mě váš názor, protože mě až děsí, jak v tichosti tu prochází snaha o cenzuru, byť se nám tu ,,povolaní" snaží namluvit něco jiného

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

prototypb, amazonie

Odpověď

04.07.2024 16:01:36 - JUDr. Hana Kordová Marvanová
Vyjádření pana Foltýna mě velmi překvapilo a nesouhlasím s ním, pokud to takto uvedl. Svobodu slova a právo na všestranné informace a právo vznášet kritické názory považuji za naprosto zásadní pro to, aby Česká republika byla demokratickým právním státem.
S pozdravem 
Hana Marvanová