Bc. Lucie Šafránková

poslankyně, místopředsedkyně Výboru pro sociální politiku
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2024 15:22:38 - Edita Pf.

Dokážete vyřešit problém s bydlením? Jak?

Jelikož tato vláda evidentně opět selhává a nedokáže vyřešit problém s nedostatkem dostupného bydlení, zajímalo by mě, zda má řešení vůbec někdo jiný, protože jestli ano, není na čase s ním přijít? Jak byste problém řešili vy? A taky by mě zajímalo, co přesně si představujete pod pojmem cenově dostupné bydlení? Dost politiků o něm mluví, já mám ale obavy, že řada z vás stejně nežije v reálném světě a nemáte ponětí o tom, co je pro většinu smrtelníků dostupné a co není.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Odpověď

19.07.2024 12:50:04 - Bc. Lucie Šafránková
Ano, plně s Vámi souhlasím. Proto také s občany komunikuji na denní bázi. Minimálně jeden celý den v týdnu (většinou v pondělí) jsem osobně přítomna ve své poslanecké kanceláři v Brně, kam chodí desítky až stovky občanů se svými podněty. Mnohdy s nimi aktivně řeším jejich problémy ve vztahu k úřadům veřejné správy, právní problémy apod.
Průběžně, nejen ve volebních kampaních, máme v Brně své petiční stánky. Denně komunikuji s občany na poslaneckém mailu a přes své profily na sociálních sítích, také osobně. Nevynechám jedinou otázku, jedinou zprávu.
A samozřejmě komunikuji s občany i neformálně, v denním životě, kdykoli mě někdo osloví.