RNDr. Jitka Seitlová

  • KDU-ČSL
  • Přerov
  • místopředsedkyně Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.07.2024 12:00:22 - Mila J.

Korespondenční volba

Paní Seitlová, to myslíte vážně, že je v pořádku, aby čeští občané žijící v zahraničí ,mohli volit korespondenčně, pak si to rozmyslet a jít volit na ambasádu nebo ve volební místnosti v ČR. A taky nechápu. jaké mají, dle Vašich slov, nevýhody oproti nám pobývajícím trvale České republice. Vždyť to, že žijí v zahraničí, byla jejich volba. Pokud to schválíte, dáte i mi možnost volit opětovně, nebo budu diskriminovaná? Víte, vždy jsem Vás považovala za rozumnou ženu, proto jsem Vás volila . Spletla jsem se . Peníze asi opravdu kazí charakter. V případě Vaší další kandidatury už můj hlas nedostanete, ale to je Vám asi jedno. Pokud není senát pojistkou demokracie, je zbytečný.
Dobromila Ječmenová, Bělotín

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Borowitz, pion, JO, tomsik1, babicb, Kunamila, Ing. Karel Fiedler, HonzaSouček, širák, marcelas, kenyrts, Kity, gaglia, Halifax, zahrapa, falcon16, Rudl, petrbohy, Jaroslav Machacek, Vasa, Pokuston, Jija47, Christian, velinak, CanisLupus, Kritická, Olouš, Pametnik, Jan2508, major10, Jan Cidrych, alankarel, JulinkaT, brblal, nhuk, nicco04, Hermína, Loupeznicek, borovice, karelhrabě, DAN75, Mae, Pamětník2, Mec, Muller, Regio1, ginno, jfav, Uta, drobeřek, lapra, Tyra, zilvar, mamasa, paul axe-hawk, psovitý pes, 5jl4, Kolibřík, Kätner, zdenda73

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.