MUDr. Miloslav Janulík

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2024 12:41:03 - Sardinka

Senát funguje už jen jako schvalovací automat

To máte pravdu, ale bylo to někdy jinak? Mě obecně přijde, že senát nemá skoro žádné pravomoci, jen hlasuje o tom, co navrhnou poslanci a nerozumím tomu, proč řada poslanců, včetně vás, chce ze sněmovny do senátu? A myslíte, že tentokrát bude ANO úspěšné, jak to, že se vám ve všech jiných volbách tak daří a v senátních ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2024 10:02:00 - MUDr. Miloslav Janulík
 Dobrý den, hluboce se mýlíte, v minulém období Senát vracel Sněmovně skoro všechny zákony(proč asi že:????) a v tomto zcela výjimečně, prostě jasná 5 ti koaliční mašinka.....všechno prochází ni s chybami.....Senát má i zákonodárnou pravomoc!!!!! Moc jí pravda nevyužívá........Proto řada poslanců musí do Senátu, aby se to změnilo!!!!!V Senátních volbách při tak nízkých účastech vždycky zvítězí antibabiš....nic jiného v tom není.....všichni se spojí  proti jednomu kandidátovi.....uvidíme jak to bude letos........