plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2024 12:14:41 - Martin Kol.

prázdniny

Dobrý den, děkuji za reakci, ale neodpověděl jste mi, jak je to s těmi prázdninami. Zda vám přijde v pořádku, že mají poslanci dva měsíce prázdnin? Z vaší odpovědi chápu, že senát zasedá i během prázdnin, tak nechápu, proč ze sebe poslanci zas dělají něco víc. Dokonce jsem přesvědčený, že i v době prázdnin berou plný plat, náhrady atd. Se pak nedivte, že politiky lidi nemají rádi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2024 19:54:10 - plk. Ing. Zdeněk Nytra
Ještě jednou dobrý den, pane Martine. Já určitě nejsem ten, kdo by měl hodnotit organizaci činností v Poslanecké sněmovně. A ono to ani s těmi „prázdninami“ není tak žhavé, protože dál probíhají akce nejrůznějšího charakteru, jen není svolána schůze Sněmovny.

Proč? Podstata tkví v tom, že by se někteří/mnozí poslanci nemohli této schůze zúčastnit, protože by byli někde na dovolené (mimochodem, jako většina občanů). A že pobírají plat? Jsou to zaměstnanci jako každý jiný, tedy i s placenou dovolenou.

S úctou Zdeněk Nytra