Radek Koten

  • SPD
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.08.2024 15:46:03 - MikiZ

Kampaň

Ve vaší kampani se dost vyhraňujete proti vládě, ale moc nechápu, jak to souvisí s krajskými tématy, která naopak v kampani postrádám? Jak třeba z pozice hejtmana chcete řešit drahotu, migrační pakt, green deal apod.? A soudě podle toho, jak kampaň vedete, myslíte, že pozitivní kampaň je něco, s čím se uspět nedá? Byť teda souhlasím s vámi v tom, že tato vláda je dost asociální, ale teď přeci nejsou volby do sněmovny, které by to mohly změnit. A přijde mi, že vy řešíte stále stejná témata, ať jde o jakékoliv volby a bohužel mi přijde, že jen slibujete, ale pak neděláte nic proto, abyste to taky prosadili, protože se nedokáže s nikým dohodnout na koalici

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.08.2024 20:28:44 - Radek Koten
 Problémů, které způsobuje na denní bázi Fialova vláda je tolik, že by se nevešly ani do odpovědi. Z hlediska zákonodárné iniciativy krajů je velmi dobré propojení mezi vedením kraje a poslanci, tedy dají se řešit krajské problémy změnou legislativy. V letošním roce sebrala vláda peníze krajům i obcím, kde jsou a kam je vláda vyvedla je otázkou. Fialova vláda oproti roku 2019, kdy byl rozpočet téměř vyrovnaný, vybrala v roce 2023 o BILION! korun více na daních. A zanechala ještě další sekeru téměř 300 miliard. Co z toho vyplývá? Vláda neumí hospodařit a o peníze chce okrást další a další skupiny lidí. Nyní jsou na řadě kraje a obce. Mají na účtech peníze na silnice, vodovody, infrastrukturu a elektrikář s politologem potřebují peníze na munici a zbraně, aby pokračovalo zabíjení. Témata řešíme taková, jaké nastolila vláda doma, i během předsednictví EU. Neúspěch vládních stran v krajských volbách sice nebude znamenat okamžitý konec vlády, ale bude znamenat začátek jejího konce. Úspěch naopak pozici všech kolaborantů ještě upevní, což bude pro naši zem a náš národ devastující. Je mnoho lidí, kteří nepřikládají volbám do kraje patřičnou pozornost. Ty je nutné probudit a vysvětlit jim, jak jsou důležité. Proto výrazná kampaň a proto vysvětlujeme pomocí alegorií, kam se naše země řítí.