Eva Decroix, MBA

  • ODS
  • Vysočina
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2024 18:18:13 - Korálek

Fotýn

Chápu vás dobře, že hájíte Foltýna, a to, jak se vyjadřuje? A když si o něm myslím své, znamená to, že jsem dezinformátor? Co když mi jen vadí, že všechny, kteří s ním nesouhlasí uráží? Ostatně vy sama se proti urážkám ohrazujete, ale že je používá Foltýn, to vám nevadí? Tvrdíte, že je vaší prací být slyšet, tak jsem zvědav, zda se dočkám odpovědi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

petrB, pivníflaška, Borůvka46, Eskymo, Josef Hašek, milan 1, zipo, deep purple, pepinox, outrata, Skaláček, pion, petrbohy, mojezem, Medvědice, Alena F., Jirinka41, fando, Rudl, Mgr. Bc. Jiří Vodička, brblal, gaglia, mamcaRBK, Nelinka Zelinka, eva41, známka, kevals, Ten vzadu, KOLOTUK, muž v letech, petrov61, Venda3, Varacka, Lamousek, Leo Pitinský, Alibrožka, jfav, Radko, , beran 96, pik, Baky, Sascha, Smotlacha, R54, VladimirK, tonička, ptata, Maca, Marcello z Nástrojárny, Voltra, 17best, Jiří Pavlica, mik521, Petřík., marssa, evenak, drobeřek, Julie., Ogara, liborb, Jamščik, kratkyzobak, Nezlomný, luboš47, Juras1, zefir, ALERMAR7, V. Říha, mausik, Karle, jivav, Jeřábek, sapervýsadkář, paul axe-hawk

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.