Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2024 14:53:15 - Korálek

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor? Zamýšlel jste se třeba nad tím, proč je tato vláda tak nepopulární?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

ptata, Nelinka Zelinka, tomsik1, pion, Borůvka46, Pamětník2, Eťa, nicco04, Natelyhodědek, mamcaRBK, Mgr. Bc. Jiří Vodička, Jiří Podaný, vanpetr, JoJozka, Gabriela Šťastná, mike72, mojezem, Pavelyar, HonzaSouček, Občan Brych, melda, Sokolik, pavelpbe, velinak, rosička, Josef Hašek, Jija47, Milota, marssa, poky1, jarrek, paul axe-hawk, Jirinka41, silverA, eva41, nepřítel blbů, Hermína, Radko, ferdík, Zvídal, fuki, 1ladouch1, bruno53, franta K, broucek1234, Venda3, MUDr. Ivan David, CSc., AjkaBajka, Alžbětina Prknářová, Marie Vrbová, miklik, Leo Pitinský, hyalit, Pavelgt, zefir, Smotlacha

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.