JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • nám. primátora HMP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2024 18:02:55 - Tiblochova

kampaň

Myslíte, že je správné, aby si politici hráli na soudce a říkali, kdo smí kde inzerovat? Já chápu, že jde asi o prostory, které patří městu, a je fakt, že svým majetkem si každý může asi nakládat jak chce, ale myslíte, že je to pak férový volební boj, a taky, že se vám tento krok nemůže vymstít? Souhlasím s tím, že SPD ve své kampani dost přestřelila, a je podle mě dobře, že jste se obrátil na soud, ale neměl by jen ten rozhodnout o tom, zda jsou billboardy SPD protizákonné nebo ne? A pokud nejsou, tak by měla mít asi stejné právo jako ostatní, aby je uveřejnila, i když se vám to nemusí líbit? Mimochodem, už soud nějak rozhodl?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

tomsik1, Nelinka Zelinka, Rebel Dandy, amen, velinak, marssa, paul axe-hawk, eva41, MacekM1, František Janota, silverA, L. Šimík, Mgr. Bc. Jiří Vodička, Julie., melda, bruno53, Jiří Podaný, Pavel_205, Venda3, Kunamila, pion, minarvilem, Ten vzadu

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.