plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.09.2024 14:15:34 - Tiblochova

Pomoc

Nemám nic proti pomoci uprchlíkům, ale proč se od vaší vláda nedostává pomoci i občanům ČR, kteří čím dál více upadají do chudoby a mají problém přežít, i když pracují? Přijde mi, že z nás děláte jen nějaké zrůdy, co nechtějí pomoc uprchlíkům nebo jim ji závidí, ale co když je problém v tom, že spoustě lidí vadí jen to, že stejně jako uprchlíkům, nepomáháte i vlastním občanům? PS: Neberte si prosím můj dotaz osobně, nechci na vás útočit, ptám se vás, protože věřím, že mi jako jiným odpovíte a jste zástupce vládní strany, i když v senátu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.09.2024 6:18:15 - plk. Ing. Zdeněk Nytra

Dobrý den, paní Tiblochová. Já opravdu nejsem přesvědčen, že vláda našim občanům nepomáhá. Navíc statistiky a čísla, která mám k dispozici, tu enormně narůstající chudobu opravdu nepotvrzují.

Jistě, existují občané, kteří na tom nejsou dobře. I proto se připravuje změna sociálního systému tak, aby mohl být méně zneužíván a aby bylo více prostředků pro pomoc těm, kteří ji opravdu potřebují a kteří si nemohou pomoci sami.

S úctou Zdeněk Nytra