plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2024 13:19:21 - Zajac

Jak dlouho budete fungovat koalice SPOLU?

Nemyslíte, že kdybyste kandidovali sami jako ODS mohli byste být mnohem úspěšnější? Kuba kandidoval za ODS a uspěl mnohem lépe než ten váš slepenec. Já jsem ochoten volit ODS, ale ne topku a lidovce a určitě nejsem sám, vždyť jste oslabili nejen teď, ale i třeba v evropských volbách.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.10.2024 10:48:11 - plk. Ing. Zdeněk Nytra
Dobrý den, pane Zajaci, o tom, zda bude projekt SPOLU pokračovat, budou rozhodovat členové ODS, ale i TOP 09 a KDU-ČSL. Jistě, Martin Kuba výrazně uspěl samostatně, ale obdobně uspěl pan Grolich se značkou SPOLU. U obou to je ale dáno tím, že to jsou výrazné osobnosti.  Já osobně jsem přesvědčen, že bychom do sněmovních voleb měli jít SPOLU. Jednak nehrozí případné propadnutí hlasů u menších koaličních partnerů, ale hlavně: v senátních volbách tam, kde jsme nebyli schopni se domluvit, jsme dopadli špatně, a naši kandidáti se do Senátu nedostali.Také bude v případě koalice hodně záležet na dohodě, jak se budou skládat kandidátky. Když se nám podaří vyjednat dobrou pozici, je velká pravděpodobnost, že Váš hlas pro SPOLU připadne kandidátovi ODS.

S úctou Zdeněk Nytra