Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2013 15:59:59 - VLADIMÍR DEDEK

A PROČ...

se nechystáte "kontrolovat" naše "nezávislé" na zákonech soudce? Již léta se DOMÁHÁM svých ústavních a jiných práv, bohužel ,v tomto státě zbytečně!! Já SOUDCE,já BŮH!!Porušování ústavy a jiného je v ČESKU na denním pořádku a pokud se chce občan domoci svých práv- TAK KDE v tomto ÚŘEDNICKOSOUDNÍM,DIKTÁTORSKÉM,TERORISTICKÉM,PROLHANÉM a ZLODĚJSKÉM státě??! Tak , prosím, kde?! Vše mohu kdykoliv dokázat!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2013 11:52:29 - Tomio Okamura
Hezký den, přeji, netuším, jak jste přišel na to, že se nechystáme řešit problémy se soudci a jejich odpovědností. Tenhle problém jsem měl jak v senátním programu, tak ho v programu hnutí Úsvit, kdy intenzivně pracujeme na systémových změnách v justici. Prosazujeme hlavně osobní hmotnou a trestní odpovědnost soudců za špatné rozsudky, jejich odvolatelnost a pravidelné obhajování jejich mandátu tak, aby se zvýšila jak veřejná kontrola jejich práce, tak samozřejmě i jejich osobní odpovědnost.