Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2014 15:11:30 - slukova bozena

poslankyně

Reaguji na váš poslední článek. Zajímalo by mě, co kromě dobrého příjmu, vám práce poslankyně dává a čím si vysvětlujete, že je vás ve sněmovně tak málo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2014 14:26:09 - Olga Havlová
Mrzí mě, že většina občanů vidí jen ty peníze. Na druhé straně se ani nedivím, protože většina z nás ani žádného politika osobně nezná a ani neví, co dělá. Já jsem šla do politiky, protože věřím, že je těch slušných lidí více něž těch, kteří dovedli náš stát do dnešní situace. Celý život jsem si rozbíjela hubu za pravdu a spravedlnost a zůstalo mi to dodnes. Dnes jsem ráda, že mám možnost věci ovlivnit, snad se mi podaří i něco změnit, ale hlavně budu usilovat o to, aby změnilo myšlení samotných lidí. Aby pochopili, že každý špatný hlas ve volbách je i pro ně špatně. Je čas dát šanci těm, co chtějí změny a ne velkým stranám, které se jen vystřídají a nic nezmění a zase oblbnou před volbami sliby.

Jsem ráda, že za mnou chodí lidé do poslanecké kanceláře a pomáhám jim řešit nejen jejich problémy, ale hlavně v jejich projektech, které by přinesly lidem práci. To že je nás ve sněmovně tak málo, na to je jediné vysvětlení, Prostě jsou lidé, kteří když nejsou nikým řízeni, tak prostě žádné aktivity nevyvíjejí a ani tu potřebu nemají. Bohužel, všechno je v lidech, které si vybrali voliči a podpořili nevoliči.