Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2014 15:06:54 - nav

Kolika komunistům z minulého režimu byl zabaven nakradený majetek?

Kolika komunistům z minulého režimu byl zabaven nakradený majetek? Jaký z toho byl majetek církevní? Máte nějakou statistiku o tomto problému, když se zde prezentujete jako bojovník za spravedlnost? Zahrnuje vaše spravedlnost i boj za vrácení rozkradeného státního majetku po roce 1989 nebo jste ve svém boji jednostranně zaměřen?
Co podle vás udělaly vládní prezentace pro zlepšení úrovně života obecně většiny občanů ČR? Proč je tady za 25 let demokracije tolik žebráků, bezdomovců a lidí bez naděje?
Děkuji za odpověď
Ladislav Chaloupka, Jihlava

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2014 17:22:57 - Mgr. Šimon Heller
 Dobrý den,
to je nemálo dotazů :) Zkusím na to odpovědět krátce. Komunismus má na světě odhadem 100 000 000 obětí, jedná se nepochybně o zločinnou ideologii. Proto proti ní aktivně vystupuji. Co se týká posledních 25 let, jistě jsme si to představovali jinak. Každopádně žijeme ve svobodné zemi, kdy každý může prezentovat svůj názor. Jsem přesvědčen, že jste i Vy vědom, že podobný "protirežimní" názor byste za minulého režimu jen těžko prezentoval.
Demokracie je vyspělá právě tak, jak jsou vyspělí občané v ní. Proto se zajímejme o dění kolem nás a nedovolme dělat lumpárny těm, které jsme si zvolili. Pokud k tomu přistoupíme způsobem, zvolím a nezajímám se, nebude to fungovat nikdy. Klíč je v občanské společnosti.
Přeji pěkný den.
S pozdravem
Šimon Heller