Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2014 13:53:24 - EvaDolejšová

Pane presidente pobavil jste mě svojí šalamounskou odpovědí.

Dobrý den pane presidente.Na dotaz ohledně nehospodárnosti vlády a na Váš účet na splácení státních dluhů, jste mě vyzval k podílení se na umoření tohoto dluhu.Očekávala bych od Vás spíše slib,že se zasadíte o to, aby se vláda bohatě miliony neodměnovala za to,že špatně hospodaří,zadlužuje stát. Vy je necháte odměnovat se miliony z našich daní a mě důchodkyni doporučíte z 8 000kč měs. splácet jejich dluhy.Beru to jako Váš úlet nebo špatný žert.Já dnes nesmím ani umřít nemaje na pohřeb,nemám dluhy a mám platit dluhy za milionáře,multimilionáře,nezodpovědné,marnotratné politiky? To je zdravá cociální,hospodárná politika? Domnívala jsem se,že jsem volila spravedlivého sociála,hospodáře.Že bych se mýlila? Přes tu všechnu bídu a absurditu se tomu musím smát.Kdyby to šlo tak nás dole mocipáni stáhnou z kůže.Omlouvám se za břitkost.Také miluji citáty a myšlenky moudrých lidí.,,Dobrý hospodář své ovce dojí a stříhá-špatný je stahuje z kůže,,Zdravím a děkuji za odpovědi Doufám,že nás ANO nebude

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2014 14:57:39 - Ing. Miloš Zeman
Miliónové odměny a různé zlaté padáky opakovaně veřejně kritizuji a hodlám v tom pokračovat. Považuji je za nemravné. Fond na splácení státního dluhu je aktivitou, která upozorňuje na neúměrné zadlužování a je výzvou politikům, aby změnili své jednání. Vážím si každého příspěvku do tohoto fondu, byť by šlo o jedinou korunu. A jak jsem už uvedl, fond se rozhodl po dosažení částky jednoho miliónu korun zakoupit státní dluhopisy, které budou zlikvidovány. Státu, a tím nám všem, alespoň touto formou, všichni, kdo do fondu přispěli, pomohou.