Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2014 10:04:32 - dodo13

Exekutiva ČR- Ukrajina

Proč jste přestal odpovídat na dotazy, líbila se mi vaše upřímnost, na rozdíl od jiných. Vyjadřoval jste se v minulosti ke Kosovu, kritizoval jste Havla, co nyní říkáte na postoj Zemana a jeho výroky k NATO/Ukrajině/Rusku? A co říkáte na postoj vlády?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2014 9:59:54 - Jaroslav Doubrava
Jak jsem psal v některé odpovědi. Za mé „mlčení“ se omlouvám. Nebylo zapříčiněno mým nezájmem diskutovat, neřknu li snaze  vyhýbat se odpovědím. Bylo zapříčiněno trucováním počítače. Doufám, že už přestal a budu moci komunikovat opět. Odpověď na otázku je jednoduchá. Jeho neúčast na setkání u příležitosti výročí našeho Osvobození mne velmi mrzí. Nečekal jsem to. A to jsem ho k přehodnocení rozhodnutí veřejně Vyzval. Myslím si, že ty statisíce vojáků Rudé armády, kteří za naši svobodu položili své životy, si takový postoj nezaslouží. Postoj vlády ale považuji vysloveně za hanebný. V situaci, kdy rodiče postižených dětí prosí prostřednictvím sdělovacích prostředků o finanční pomoc na jejich léčení vláda nejen, že posílá letadla pro zraněné válečníky útočící na řádně zvolené orgány. Vyprávěl mi jeden člověk, který viděl nakládání zraněných do letadla. Když chtěli naložit těžce zraněného policistu, bylo jim to zakázáno. Ten prý nemá nárok. Vláda navíc pošle vládě Ukrajiny s účastí fašistů, pěkně v tichosti 2,5milionu dolarů, tady cca padesát milionů korun. Je třeba k tomu něco dodávat?

Děkuji za položení dotazu a ještě jednou se omlouvám, že jsem Vás s odpovědí nechal tak dlouho čekat. Jar. Doubrava