Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2014 20:11:01 - DK666

Ukrajinská krize

Vážený pane prezidente, jako Váš volič na Vás apeluji abyste se oficiálně vyjádřil proti fašistickým silám na Ukrajině. Naše media o této záležitosti lžou a pouze "papouškují" západní propagandu. Jak je známo tak fašistická nikým nevolená vláda v Kyjevě vraždí nevinné lidi tím, že bombarduje obytné zony, střílí civilisty, vrtulníky odstřeluje dětské nemocnice nebo nákladní vozy kde vezou raněné. Nejnovější alarmující zprávou je výstavba koncentračních táborů. Tyto skutečnosti nelze přehlížet a mlčet o nich, naopak je třeba, aby byly striktně odsouzeny. Jako hlava státu reprezentujete tuto zemi a Vaše slovo má v politice velkou váhu, proto se obracím právě na Vás.

Další skutečností je že někteří naši politici, zejména Karel Schwarzenberg a Lubomír Zaorálek podporují tento fašistický režim. Svýmy výroky a styky nejenže porušují ústavu, dehonestují tento národ, ale hlavně lehkovážně zacházejí s mírem. Proto Vás žádám abyste tomu učinil přítrž.

S přáním pěkného dne Z. Frantál

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.