MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2014 23:41:52 - Christian

JUDr. Lachnit

Dobrý den, vážený pane doktore,
v Praze 5 dlouhodobě působí jako místostarosta JUDr. Lachnit, který byl dlouholetý m členem ČSSD, byl velmi neoblíben a mohu řici, že ublížil tolika lidem na Úřade Prahy 5, že je s podivem, že ještě stále tam působí. Dnes však již za hnuti Ano2011. Co tomu říkáte? Strana ČSSD se může oddychnout, ale Ano2011 se může stydět, že do svých řad bere takové neseriózní a zlobné lidi. Přeji vam hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2014 10:46:31 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

nejsem svou stranou vyvolen a tudíž ani příliš znalý poměrů v pražské komunální politice. Omlouvám se Vám proto, ale necítím se být schopen adekvátně reagovat. Natož odsuzovat.

Navíc jde bezesporu hlavně o problém hnutí ANO. Které zatím zcela chaoticky hledá pro Prahu dokonce i svého lídra. Ve vší úctě, ačkoliv jde o našeho vládního koaličního partnera, považuji je přesto spíše za soupeře. Jako dlouholetý člen historické a tradiční standardní politické strany je sice nehodlám hned za to mlátit lopatou. Ale ani je nehodlám přespříliš chránit od eventuálních chyb. Moudrý se přece učí na chybách druhých. Jen hlupák vlastních.

S úctou  jk