MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2014 15:51:31 - saudová

předseda

Je to ještě daleko, ale už teď se spekuluje o volbě předsedy. Zajímalo by mě, zda podpoříte současného předsedu nebo jste pro změnu? Máte nějakého svého favorita? Sadudová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.07.2014 12:58:36 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená paní,

mj. s ohledem na mé pracovní vytížení ve špitále nebývám delegátem sjezdu. Naposledy tak tomu bylo, když se předsedou ČSSD stal pan Špidla. Přiznávám, že bez mého hlasu. V tomto směru si dodnes nemyslím, že pan dnešní prezident svého nástupce zvolil zcela dobře. Říci si ovšem nenechal. Jinak od té doby rovněž ČSSD čeká na něco jako “kariérní řád”, který byl slibován. Místo toho je růst ev. osobností ovlivněn spíše jinými okolnostmi. Rostou-li vůbec.  Ale v tom nejsme mezi stranami výjimkou. Bohužel, vede to spíše k průměrnosti. Alespoň tak to vidím já. Jinak ono to prostředí vnitrostranických intrik a klanů mi není vůbec blízké. Jenže “partaj” není špitál, kde je nutné si tým vybírat podstatně jinak. Není-li jeho šéf sobecký a sebestředný. Ale to by pak nebyl dobrý šéf.

Právě probíhá vnitrostranické referendum. Abych byl upřímný, třeba otázka, zda chce členská základna volit předsedu strany přímo, by byla možná vhodnější než ty, co vedení vydumalo. Ale to je jen můj osobní názor.

S pozdravem    jk