Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2014 9:33:21 - Jíří

Pane Telička

nepřijdete mě jako prospěchář, patrně na pivo máte.Proč ta politika.Počkejte až budete,mít věk, to bude jiné uvažování.Stálé zdraví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2014 8:47:26 - Pavel Telička
Zdravím, no bohužel s tím mým věkem už to žádná sláva není. Nicméně k Vaší otázce. Ano, na pivo mám, dokonce mohu říct, že před vstupem do politiky jsem si těch piv či vína mohl ze svého příjmu pořídit o dost více než nyní z poslaneckého platu. Takže  tak trochu popírám u nás zavedené. Do politiky jsem nevstoupil z důvodu mocenského nebo ekonomického, žádný prospěch z ní mít nebudu, spíše naopak. Ale nabyl jsem dojmu, že nastal na dlouhou dobu do budoucna poslední vhodný čas přispět k potřebných změnám poměrů v ČR, ale také postavení naší země v EU. Především v tom druhém mám, myslím, co nabídnout. Vím, že to zní jako klišé, ale po řadě diskusí jsem to tak prostě cítil. Tak snad to nebude marné. I Vám vše nej.