Mgr. Jakub Frydrych

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2014 12:15:56 - JItka Žídková

politika

A co vás tak mladého táhne do politiky? A neříkejte mi, že snaha něco aktivně změnit, to říkají všichni. Buďte prosím konkrétní. A ještě jeden dotaz. Jakou máte podle vás průpravu pro správu věcí veřejných?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2014 16:55:11 - Mgr. Jakub Frydrych
Vážená paní Žídková, děkuji za Vaši otázku. Odpovím možná trochu obšírněji. 
Státní moc neustále roste, oklešťuje naše práva, reguluje naše životy a celkově jedná s lidmi jako s nesvéprávnými. A svou vzrůstající moc, kterou omezuje občany, financuje z našich peněz - konkrétně jde o polovinu toho, co produktivní člověk vydělá. Věřím, že lidé mají právo nakládat se svými životy, jak uznají za vhodné, pokud to neohrožuje a neomezuje druhé. Věřím, že lidé mají právo dělat chyby a poučit se z nich. Věřím, že svoboda jde ruku v ruce se zodpovědností. Toto plně odpovídá filosofii Strany svobodných občanů, kteří chtějí moc státu a politiků omezit a vrátit ji zpět do rukou občanů. A protože jsem činorodý, aktivní a považuji za důležité přiložit ruku k dílu, rozhodl jsem se nejen Svobodné volit, ale rovněž aktivně přispět k realizaci principů jejich politiky. Mám výborné organizační schopnosti, kreativní přístup k řešení problémů, zkušenosti s vedením lidí a především vůli se neustále učit a zdokonalovat. Neslibuji, že budu bezchybný, zavazuji se však být vždy charakterní a nikdy neslevit ze zásad politiky Strany svobodných občanů, která klade občana a jeho práva na první místo.