Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2014 7:36:25 - BudvKlidu

exekuce

Dobrý den,
rád bych se zeptal co si myslíte o tomto případu exekuce: http://www.novinky.cz/finance/350075-ve-dvanacti-jela-nacerno-ted-ma-po-letech-na-krku-exekuci.html
Podle mě je naprostý nesmysl, aby byla vůbec na tuto dívku uvalena exekuce a to z toho důvodu, kde vlastně revizor přišel na to, že dívka která jela na černo (a mohla si pouze zapomenou legitku doma) vůbec zjistil že dotyčná je ta za kterou ji považuje .... pro mě naprosto nelogické aby se pak ještě čekalo se soudním řízením až nebude chráněna zákonem a následnou exekucí v plnoletosti .... podle mě to co se tu děje jsou akorát samé frašky jak obrat lidi o peníze. zatím co politici u nás skoro nic nedělají. Řeší samé kraviny a nebo to jak získat od chudých více peněz a sobě ještě přidávají různé benefity a podobně. Místo toho, aby tu lidem usnadňovali žití tak jim ho akorát strpčují a dojde to velmi brzy až za hranici a pak se budou všichni divit.
předem děkuji za odpověď Hoskovec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.