RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.10.2011 20:16:23 - Eva K.

Odpověď na dotaz Evy K.

Pane doktore, máte oficiální stránky Vašeho hnutí? Hledala jsem na Seznamu a neustále mě to nabízelo jen výsledky jakési společnosti na výrobu mouky... :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.10.2011 19:42:10 - RSDr. Vlastimil Balín

Vážená paní Evo K.,

politické hnutí "Občané městu, město občanům" (OMMO) má mnohem více než jen standard politického fungování, tzn. webové stránky, které jsou pravidelně obměňovány, doplňovány o nové informace atd. Byl-li to pokus o jakýsi dehonestatční vtip, což se domnívám, nebyl příliš zdařilý. Tuším, že jakýsi prací prášek OMO kdysi na trhu existoval, ale věřte, že i naše snažení dokáže prát špinavé politické prádlo současných politických stran napříč politickým spektrem "docela dočista". Naše stránky jsou docela slušně navštěvovány právě zástupci těch subjektů, které mají máslo na hlavě. Třeba po čtvrteční tiskové konferenci politického hnutí OMMO a zveřejnění tiskové zprávy z ní, byly webové stránky www.hnutiommo.cz hojně navštěvované, zejména ze struktur na výplatnici podnikatelského prostředí Mostecka. Jeden malý velký (no spíše "silný") několikanásobný předseda Fish  musel narychlo svolávat jakousi poradu, co s tím udělají. Je třeba vzkázat nic, hoši, nic. Snad jen - začít se modlit!