MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.06.2015 9:27:05 - A.Srbová

Babiš obviňil Šincla z korupce

Vyvodíte z nařčení Babiše, které dopadá na celou ČSSD, nějaké důsledky? Věříte mu vůbec ještě jako koaličnímu partnerovi? Jak na vás Babiš působí, když s ním ve sněmovně mluvíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2015 11:11:02 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená paní Srbová,

celé kauze je v médiích věnována oprávněná pozornost. Musím uznat, že konečně poměrně objektivní. Doporučuji Vám mj. přečíst si v PL včerejší tiskovou konferenci samotného pana Babiše. "Moudrému napověz" zde platí více, než kdykoliv jinde. Dokonce by mne zajímalo, zda třeba pan redaktor jeho vlastního rádia Impuls za svou otázku je dnes stále zaměstnancem. Nevsadil bych si na to.

Omlouvám se, ale nejsem oprávněn Vám odpovídat za ČSSD. Naše reakce bezpochyby ovlivněná snahou o stabilitu vlády je v duchu "ani nahý, ani oblečený". To nepopírám. S ohledem na mé prosté stranické postavení proto mohu reagovat pouze za sebe. Jistou nedůvěru dávám najevo od samotného počátku oligarchovy politické kariéry. Je mi líto. Důvody, včetně však s ohledem na slíbenou upřímnost i přiznání našich vlastních chyb, jsem se snažil otevřeně prezentovat.

Osobně se s panem Babišem neznám a ani nestýkám. Nejsem pro něj v ničem zajímavý, prostě očividně bezvýznamný. Vzájemný kontakt jsme měli toliko o předvánočním zasedání sněmovny, kdy jsem mu jako vánoční dárek a jisté rýpnutí předal figurku pana italského expremiéra Berlusconiho. Vzal to s humorem (foto v odpovědi na mých webových stránkách), uznávám. Ale, pochopitelně, bez jakéhokoliv efektu. Na mně však nezáleží. Pro něj podstatná je důvěra voličů. A na nich je, zda a jak posoudí jednotlivé kauzy, včetně opravdu estébáckých metod s materiály, nebo přímo mafiánským i při rozprašování herbicidů po poli konkurence. Mně vadí a to velmi. Další je však již na lidech dalších.

S úctou   jk